Καλούμε σύσσωμη τη κοινωνία, αλλά και όλους εκείνους που θέλουν να εναντιωθούν στην κατεδάφιση των βουνοκορφών της Πίνδου, από τα ΄Αγραφα μέχρι τη Βασιλίτσα, από ανεμογεννήτριες, να στηρίξουν τις δράσεις μας.

Σε συνεργασία με μια σειρά κοινωνικών φορέων και συλλόγων φωνάζουμε, ΟΧΙ ΑΙΟΛΙΚΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.
Κυριακή 24-5 10:30, με εκκίνηση τη βάση του τριθέσιου αναβατήρα, περπατάμε μέχρι τη κορυφή του διθέσιου αναβατήρα, με σκοπό να δούμε ιδίοις όμμασι τη καταστροφή που πρόκειται να προκαλέσουν τα φαραωνικά σχέδια κυβέρνησης και μεγαλοεπενδυτών.
Με αιχμή του δόρατος το νέο αντιπεριβαλλοντικό νομοσχέδιο και πάντα στο όνομα της ”πράσινης ανάπτυξης”, βουνοκορφές μοναδικού φυσικού κάλλους λεηλατούνται και εξαργυρώνονται σε επενδύσεις μονοπωλίων ενέργειας, με αποτέλεσμα όχι μόνο κατεστραμμένα βουνά αλλά και αυξημένους λογαριασμούς για τους καταναλωτές
Η Βασιλίτσα και το Χιονοδρομικό της δεν θα είναι ποτέ ξανά όπως τη ξέραμε, αν καταφέρουν και πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους. Δεν έχουμε άλλη επιλογή απ το να υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τη πολυτιμότερη κληρονομιά του τόπου μας, το φυσικό μας πλούτο.”
Πρωτοβουλία ενάντια στη ”πράσινη ανάπτυξη” και τα αιολικά στα Γρεβενά

Πηγή: https://www.facebook.com/events/3196197950432146/

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
Ruggiero Capone
Ruggiero Capone
9 months ago

FANTAZESTE PWS ERXOMAI KATHE XEIMWNA APO BARI ITALIAS STH MONADIKH VASILITSA !!! ENA PRWHN MELOS TOY EOS IWANNINWN