Ανοιχτή Συνέλευση στα Γιάννενα

Ανοιχτή Συνέλευση στα Γιάννενα

Καλούμε όλους και όλες στην Πανηπειρωτική συγκέντρωση στις 5 Ιουνίου (Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος) , στις 7μ.μ. στην Περιφέρεια Ηπείρου με αφορμή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, το οποίο παρά τις κοινωνικές αντιδράσεις, η κυβέρνηση ψήφισε στις 5 Μαΐου, και μέχρι και σήμερα ο Κωστής Χατζηδάκης αλαζονικά υπερασπίζεται. Ένα νομοσχέδιο το οποίο ήρθε σκόπιμα τη στιγμή που η οποιαδήποτε αντίδραση ήταν δύσκολη και που προωθεί τη λεηλασία και το ξεπούλημα της φύσης στον βωμό του κέρδους και της ανάπτυξης. 

Θεωρούμε πως με δεδομένη την έκρυθμη πανελλαδικά κατάσταση, στις Σταγιάτες, στην Κρήτη, στην Τήνο και αλλού, είναι σημαντικό για όλες τις περιοχές να οργανωθούν μαζικές κινητοποιήσεις την ίδια μέρα ή σε κάποια κοντινή ημερομηνία για να είναι ένας γεμάτος μήνας δράσης. Στα Γιάννενα θα γίνουν προπαγανδιστικές δράσεις, προβολές, πανό, μοιράσματα για τις 5 Ιούνη, για να ανοίξει το ζήτημα και να ενημερωθούν όλοι-ες στην πόλη. 

Καλούμε όλους και όλες να στηρίξουν, να συμμετέχουν και να καλέσουν στην Πανηπειρωτική συγκέντρωση/κινητοποίηση στις 5 Ιουνίου, στις 7μ.μ. στην Περιφέρεια Ηπείρου.  

Ανοιχτή συνέλευση στα Γιάννενα ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα ήθελα τις σκέψεις σας, παρακαλώ σχολιάστε.x
()
x