ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η πνευματική κίνηση «Η ΑΡΧΑΙΑ ΔΩΔΩΝΗ», στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της και στο θεματικό πεδίο: «ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΡΧΑΙΑΣ και ΝΕΑΣ ΔΩΔΩΝΗΣ», πραγματοποιεί εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), σε συνεργασία με τον ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020: ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΤΣΙΚΑ

Αφιέρωμα στον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΚΟΠΟΥΛΗ, λάτρη της Δωδώνης, Αρχαίας και Νέας, λάτρη της φύσης και του περιβάλλοντος. Αφιέρωμα ακόμη, στον κάθε Συνάνθρωπο, στον κάθε Δωδωναίο που αδυνατούσε ή που αδυνατεί να ανέβει στην Ολύτσικα, να θαυμάσει το τοπίο και να προσκυνήσει στον Ι.Ν. της Παναγίας!

Ώρα αναχώρησης 8 π.μ. από πλατεία χωριού ΔΩΔΩΝΗ(Σχολείο). Στην επιστροφή μας, στην πλατεία ξανά, κατά ώρα 12 – 13, θα ξεδιψάσουμε…, θα ξεκουραστούμε…, και θα θυμηθούμε… ακούγοντας μερικές αφηγήσεις από συνοδοιπόρους του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΚΟΠΟΥΛΗ!!!

Κυριακή  14 Ιουνίου 2020: ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ-ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ – Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ. Ομιλητής: κ. ΑΡΗΣ ΜΠΑΡΤΖΟΚΑΣ, Καθηγητής Μετεωρολογίας, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο τουριστικό περίπτερο, ‘’ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ’’ δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο. Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν με όλα προβλεπόμενα μέτρα.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6944520995

2651022138 (ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑ:7-9μμ)

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα ήθελα τις σκέψεις σας, παρακαλώ σχολιάστε.x
()
x