Διήμερη εξόρμηση 31/5 και 1/6 στα Πιέρια Όρη

Διήμερη εξόρμηση 31/5 και 1/6 στα Πιέρια Όρη

Ακολουθόντας τα παλιά μονοπάτια των Πιέριων αριστοτεχνικά σχεδιασμένα ανηφορίζουμε ανάμεσα σε πλούσιες φυσικές εναλλαγές σε απάγγιες γωνίες του βουνού σε ανεμοδαρμένες πλαγιές όπου διασώζονται  απομεινάρια τοιχοποιίας άλλων εποχών.

Προκαταβολή 50€ μέχρι 15 Μαΐου. Το τελικό κόστος θα εξαρτηθεί ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

1η ημέρα:
Αναχώρηση 8:00πμ από Ακαδημία
Στο δρόμο μας επίσκεψη στην περιοχή μπουχάρια.
και συνεχίζουμε για Βελβεντό.
Όλες οι πορείες ξεκινάνε από Βελβεντό 550 υψόμετρο για το χωριό Καταφύγι (1412μ.) υψόμετρο όπου και θα διανυκτερεύσουμε σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.

2η μέρα:
Α Πορεία:
επιστροφή Βελβεντό
Ώρες πορείας: 3
Αρχηγός: Θανάσης Γιούνης
Β Πορεία:
Καταφύγι (1412μ.) – Ορειβατικό Καταφύγιο Κοζάνης (1945μ.)
Ώρες πορείας: 8
Αρχηγός: Βασίλης Μπίτος
Γ Πορεία:
Καταφύγι (1412μ.) – Κορυφή Φλάμπουρο (2193μ.) – Βελβεντό
Ώρες πορείας: 9
Αρχηγοί: Γιώργος Μπούτζας, Μερόπη Τσιλίκη

Όλοι οι ορειβάτες θα ανέβουν από Βελβεντο στο χωριό Καταφύγι το λεωφορείο θα παραμείνει στο Βελβεντό. Θα έχουμε στον σάκο μας ότι χρειάζεται για την διανυκτέρευση και την επόμενη μέρα. Στο χωριό υπάρχει η ταβέρνα Ζορμπάς με φαγητά της ώρας για το βράδυ. Η διαμονή μας στο ξενοδοχείο Νικολέτα και στο Πιέρια mountain resort. Το ξενοδοχείο Νικολέτα προσφέρει πρωινό με 5€. Το Πιέρια μόνο καφέ. Ενημερώστε ποιοί θέλετε πρωινό. Η τιμή του διημέρου περαμένει 50€ εκτός εκείνων που θα κοιμηθούν σε δίκλινα όπου θα επιβαρυνθούν με 5€ έκαστος.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα ήθελα τις σκέψεις σας, παρακαλώ σχολιάστε.x
()
x