33η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση στα Μετέωρα

33η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση στα Μετέωρα

ΘΕΜΑ «33η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση, Μετέωρα 16-18/9/2022»

Αγαπητοί φίλοι.

Σας γνωρίζουμε ότι η 33η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα Μετέωρα από 16 -18/9/2022 από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης με αρωγό και συνδιοργανωτή το Δήμο Μετεώρων και σε συνεργασία με την Ο.Λ. Καλαμπάκας.

Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν συμμετοχή στον Ορειβατικό Σύλλογο Ιωαννίνων έως και 6/9 ώστε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες αναρριχητές πρέπει υποχρεωτικά:

•      Να είναι μέλη σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Ο.Α. με θεωρημένη ορειβατική ταυτότητα (δ. μέλους) για το 2022

•      Να είναι κάτοχοι αθλητικού δελτίου από την Ε.Ο.Ο.Α με θεωρημένη την κάρτα υγείας για το 2022

•       Να είναι ασφαλισμένοι

Η διαμονή των αναρριχητών θα γίνει στο κάμπινγκ «ΒΡΑΧΟΣ » στο Καστράκι και η Ε.Ο.Ο.Α. θα καλύψει τα έξοδα των (2) διανυκτερεύσεων σε σκηνές στο κάμπινγκ καθώς και το δείπνο του Σαββάτου .

Οι αναρριχητές αμέσως μετά την άφιξή τους στο κάμπινγκ θα δηλώσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την παρουσία τους στη γραμματεία, θα παραλαμβάνουν ειδκές κάρτες αφού επιδείξουν την ορειβατική τους ταυτότητα (δ μέλους) θεωρημένη για το 2022. Η ειδική κάρτα θα παραλαμβάνουν από τη γραμματεία θα δίνουν στον κάτοχο το δικαίωμα διανυκτέρευσης και δείπνου. Οι συμμετέχοντες θα δηλώσουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στη γραμματεία και την αποχώρηση τους με το πέρας της εκδήλωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε αναρριχητές μέλη σωματείων μελών της Ε.Ο.Ο.Α με ενημερωμένο για το τρέχον έτος το δ. μέλους του

δείτε αναλυτικά την εγκύκλιο εδώ

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα ήθελα τις σκέψεις σας, παρακαλώ σχολιάστε.x
()
x