Πανελλήνιο Κύπελλο αναρρίχησης βράχου – Βαλκανικό πρωτάθλημα αναρρίχησης προαγωνιστικών κατηγοριών

Πανελλήνιο Κύπελλο αναρρίχησης βράχου – Βαλκανικό πρωτάθλημα αναρρίχησης προαγωνιστικών κατηγοριών

Με την διεξαγωγή και του β´ αγώνα αναρρίχησης βράχου, τέλος Ιουνίου στην νέα Ηρακλείτσα Καβάλας, ολοκληρώθηκε το δεύτερο πανελλήνιο κύπελλο αναρρίχησης βράχου αλλά και γενικότερα η φετινή αγωνιστική χρονιά. Στην γενική κατάταξη ανδρών ο αθλητής του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων Δημήτρης Γιούνης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο ενώ στη γενική κατάταξη γυναικών η Φαίδρα Κάτσιου κατετάγη ένατη. Στην ηλικιακή κατάταξη ο Δημήτρης Γιούνης, ο Βασίλης Μηλιώνης και ο Βασίλης Καλαμπόκης κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο ενώ η Φαίδρα Κάτσιου κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Επίσης, για το βαλκανικό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών, το οποίο διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην πόλη των Σκοπίων, είχε προσκληθεί στην Εθνική Ομάδα και η 12-χρονη αθλήτριά μας Αγγελίνα Τριανταφύλλου. Η Γιαννιώτισσα αναρριχήτρια, στη κατηγορία U14, συναγωνίστηκε με 27 συναθλήτριές της μεγαλύτερης ηλικίας (13-χρονες), από 8 χώρες και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό όπου κατέλαβε την 11η θέση.

Ο ΕΟΣ Ιωαννίνων ευχαριστεί  και συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές του που συμμετείχαν στους φετινούς αγώνες και υπόσχεται να τους παρέχει κάθε δυνατή στήριξη και το νέο έτος για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα ήθελα τις σκέψεις σας, παρακαλώ σχολιάστε.x
()
x