Δωρεά ορειβατικού/αναρριχητικού εξοπλισμού από το Fifth Element και το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου.

Δωρεά ορειβατικού/αναρριχητικού εξοπλισμού από το Fifth Element και το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου.

Αγαπητά μέλη,
 
  Με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε σήμερα στο γραφείο του συλλόγου μια δωρεά εξοπλισμού ορειβασίας και αναρρίχησης. Την δωρεά κάνανε το κατάστημα Fifth Element – Adventure Store και το Anilio Park – Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου.

  Η κυρία Μάρα Καλογήρου μας παρέδωσε τον εξοπλισμό. Η κυρία Καλογήρου είναι χρόνια τώρα μέλος του συλλόγου μας. Τον εξοπλισμό παρέλαβαν εκ μέρους του συλλόγου ο Πρόεδρος, η Γενική Γραμματέας και η Έφορος Καταφυγίου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Γεωργούλης, η κυρία Μάρα Καλογήρου και η Έφορος Καταφυγίου Βασιλική Κεφάλα. Εκτίθεται ο εξοπλισμός της δωρεάς.
  Συγκεκριμένα μας παραδόθηκαν: φαρμακεία ορειβασίας σε κατάλληλες θήκες, κραμπόν, θήκες αποθήκευσης/μεταφοράς κραμπόν, αναρριχητικά σχοινιά, θήκες αποθήκευσης/μεταφοράς αναρριχητικών σχοινιών, σακίδιο πλάτης για μεταφορά φαρμακείου και ζευγάρι χιονορακέτες. Ακόμη, στην αναρριχητική ομάδα παραδόθηκαν θήκες μαγνησίας, μαγνησία και εμφανίσεις.
  Η δωρεά έρχεται να ενισχύσει τον υπάρχοντα εξοπλισμό του συλλόγου μας. Ο εξοπλισμός ορειβασίας & αναρρίχησης δανείζεται στους συμμετέχοντες στις σχολές Ορειβασίας & Αναρρίχησης που διοργανώνει ο σύλλογος βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τους συμμετέχοντες οι οποίοι δεν έχουν ακόμη τον δικό τους εξοπλισμό.
  Ο εξοπλισμός ορειβασίας(κραμπόν, πιολέ, κράνη) μπορεί να δανειστεί σε μέλη μας για την συμμετοχή τους σε κάποια από τις πορείες του συλλόγου, με την άμεση επιστροφή τους μετά την ανάβαση.
  Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα Fifth Element – Adventure Store και το Anilio Park – Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου για την δωρεά τους και την στήριξη του συλλόγου.
 
Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
0
Θα ήθελα τις σκέψεις σας, παρακαλώ σχολιάστε.x
()
x